A42 MARKETING

Ablak a világra: Feedly te csodás

A Feedly használata az egyik legjobb dolog amit magaddal tehetsz, ha szeretsz minőségi szakmai tartalmakat fogyasztani. Gyorsan, átláthatóan, reklámok nélkül, saját ízlésedre szabva.

Ha unod már, hogy hosszú percek telnek el Facebook pörgetéssel mire végre valami értelmeset találsz, vagy bővítenél állandó tartalomforrásaidon, akkor olvasd el a következő írást, hátha te is beleszeretsz ebbe a programba. 🙂

Kifogyhatatlan tudás

A Feedly egy olyan angol nyelvű híraggregátor oldal, ahol 24 nagy témakörben több száz külföldi weboldal és blog tartalmát találod összegyűjtve és strukturálva.

https://vevoszerzomuhely.hu/wp-content/uploads/2019/03/Feedly-kateg%C3%B3ri%C3%A1k-2.jpg


Tech, Marketing, Dizájn, Humor, Játékok, Oktatás, Divat, Youtube, Startup, Pénzügy, Ételek, SEO, Szépség, Hírek, Filmek, DIY, Tudomány, Kultúra, Utazás, Autók, Üzlet, Vimeo

És ezek még csak a főkategóriák! Pl. utazás témakörben 20 kiemelt csatornára is lehetőséged van feliratkozni, az alábbi képen láthatsz pár példát is. A program megmutatja, hogy 1-1 forrásnak hány követője van, és a főkategóriákon felül is van lehetőség külön kulcsszavakra is keresni.

Érdeklődésedre szabva

Egyesével kiválaszthatod, hogy melyik oldalakat szeretnéd követni, majd ezeket saját kategóriákba is rendezheted, így hozhatsz létre személyre szabott tematikus feedeket.

Az írásokat elmentheted saját fiókon belül, de megoszthatod Facebookon, Emailben, Twitteren és még 8 különböző módon is.

Ha szeretnél kicsit a megjelölt érdeklődéseken felül is kalandozni, használhatod az explore funkciót, ami válogatva tárja eléd a legjobb tartalmakat.

Olyan témakörök is mint pl. üzlet vagy marketing, napi szinten több tucat friss és hasznos írással bővülnek, így szinte kifogyhatatlan tárháza lesz az új információknak a program.

Ami a legjobb, hogy elérhető appként is, bármikor veled lesz ha például várakozni kell valahol. Napi pár perc ráfordítással képben lehetsz az érdeklődési köreid legújabb híreivel.

Weben a https://feedly.com oldalon keresd, App és Play store-ban pedig egyszerűen Feedly néven találod meg.

Zoltán

Zoltán

A blogon olyan tapasztalatokat, tippeket vagy érdekesebb dolgokat osztok meg, melyek akár neked is hasznosak lehetnek ha érdekel a marketing világa. Kérdés esetén keress bátran.

Szólj hozzá!

Ajánlott bejegyzések:

Ablak a világra: Feedly te csodás

A Feedly használata az egyik legjobb dolog amit magaddal tehetsz, ha szeretsz minőségi szakmai tartalmakat fogyasztani. Gyorsan, átláthatóan, reklámok nélkül, saját ízlésedre szabva.

Ha egyszer újságíró kérdezné: “Honnan a név?”

Megváltoztatni egy vállalkozás vagy márka nevét jó esetben egy rendesen átgondolt döntés eredménye, hiszen az új arculat kialakítása azon túl hogy persze költséges, még inkább határozott elképzelést igénylő feladat. Én most azt mesélem el, hogyan lett a Vevőszerző Műhelyből A42.

Rólunk

Vállalkozásoknak segítünk növelni bevételeiket és ismertségüket. Weblapkészítés, grafikai tervezés, marketing tanácsadás személyesen Kaposváron és Sopronban

Legfrissebbek

Kövess bennünket!

Üzleti Klub - Ugorj be!

Van néhány perced 3 kérdésünkre?