Vállalkozásfejlesztés

Vállalkozásfejlesztés
​Új látásmódot, energiákat és szaktudást viszünk vállalkozásod fejlesztésébe, hogy könnyebben elérhesd üzleti céljaidat

Most indulsz, elakadtál vagy tovább lépnél? Dolgozz velünk a marketing, vevőszerzés és márkaépítés folyamataiban, és használd fel tapasztalatunkat a gyorsabb haladásért.​

Mit nyerhetsz
a tanácsadással?

Tiéd a tudásunk és tapasztalatunk

Üzleti szakon végeztünk Pécsen a Közgázon, marketingből és menedzsmentből is diplomáztunk. Az elmúlt 4 évben a legkülönbözőbb iparágakból dolgoztunk vállalkozásokkal, indulótól a több száz millió forintos árbevételűig. Folyamatosan képezzük magunkat dizájn, marketing és értékesítés területein, szeretjük amit csinálunk, a jövőben is ezzel szeretnénk foglalkozni.

Találjuk ki együtt!

A találkozó(k) keretében az lesz a cél, hogy közösen megtaláljuk azokat az irányokat, ahol a marketing eszközeivel a legtöbbet lehet kihozni vállalkozásodból vagy szakterületedből. Kérdéseken és problémafelvetéseken keresztül együtt meghatározzuk, hogy merre, hogyan és milyen lépéseken át vezethet az út a kitűzött eredmények felé.

Aktívan vagy esetileg

Ha szeretnéd, minden folyamatot közösen dolgozunk ki, ha Dönthetsz úgy, hogy heti rendszerességgel, a kivitelezésbe is aktívan belefolyva támaszkodsz munkánkra, vagy bizonyos mérföldköveknél, esetleg 1-1 útelágazásnál kéred csak szolgáltatásunk egy konzultáció erejére. Annyira és csakis úgy leszünk részesei üzleti terveid megvalósításának, ahogy neked az a legideálisabb.úgy kényelmesebb, ránk bízhatsz mindent elejétől a végéig.

Így tudunk segíteni

Marketing stratégiád meghatározása során több területet érintünk, javaslatot teszünk

Célcsoport-
elemzés

Konkurencia-
elemzés

Piaci
pozicionálás

Értékajánlat
meghatározása

Kommunikációs
terv
összeállítása

Kommunikációs
csatornák
meghatározása

Árazási
stratégia
alkotása

Optimális
marketing stratégia
meghatározása

Célcsoport-
elemzés

Konkurencia-
elemzés

Piaci
pozicionálás

Értékajánlat
meghatározása

Kommunikációs
csatornák
meghatározása

Kommunikációs
terv
összeállítása

Árazási
stratégia
alkotása

Optimális
marketing stratégia
meghatározása

Az optimális választás

Miért jobb opció egy külső csapattal dolgozni vállalkozásod marketingjének fejlesztésén?

Miért jobb opció
egy külső csapattal dolgozni
vállalkozásod marketingjének
fejlesztésén?

Motiváltak és naprakészek vagyunk, kizárólag akkor tudunk piaci körülmények között fennmaradni, ha értékes és hasznosítható tudást adunk át, ami bőven megtérül vállalkozásodban. Töredékébe kerülünk neked, mint egy állandó alkalmazott fenntartása, és helyben, személyre szabva, megfizethető áron vonhatsz be minket folyamataidba, ellenben a fővárosi tanácsadó cégekkel szemben.

Hogyan dolgozunk?

.01

Ingyenes konzultáció

Az ingyenes konzultáción, egy személyes találkozó keretében megismerjük elképzeléseidet, átbeszéljük üzleti vagy fejlesztési terveidet. Ez kiváló alkalom arra, hogy kockázatmentesen felmérd, hogy velünk szeretnél-e dolgozni, illetve mi is el tudjuk dönteni, hogy tudásunk és ismereteink passzolnak-e céljaidhoz és valóban hasznos tanácsokkal tudunk-e ellátni a későbbi folyamatokban.

.02

Elemzési szakasz, ötletek, javaslatok előkészítése

Ha kölcsönösen a folytatás mellett döntünk, akkor a megismert információ alapján 3-5 munkanapon belül készítünk egy elemzést cégedről, olyan irányokat, ötleteket és javaslatokat írunk össze, amelyek segíthetnek elérni céljaidat, valamint összeállítunk egy konkrét tevékenységi listát is.

.03

Személyes tanácsadás

A következő találkozón ismertetjük az összeállított anyagot, átbeszéljük a javaslatokat, az azok megvalósításához szükséges teendőket és erőforrásokat. Konkrét útmutatókkal és tanácsokkal látunk el, hogyan és milyen eszközökkel tudod akár saját magad is elvégezi ezeket. Ha szükség van kivitelezésre, tudunk abban segíteni házon belül is vagy külső partnert ajánlunk.

.04

A folytatás

Ha későbbiekben úgy érzed, hogy a hatékony haladáshoz további konzultáció vagy egy szorosabb együttműködés lenne számodra ideális, arra is van lehetőség, ennek módját a helyzet konkrét ismeretében egy külön megbízás keretében határozzuk közösen határozzuk meg.